Telephone : +33(0)494046351    Mobile : +33(0)685211993 or +33(0)601045951

 
 
 
 

Cotignac

An apartment in the old Olive Mill which sleeps 4 comfortably, with a shared pool.

View details
 

Cotignac

A five minute walk out of the village towards Notre Dame

View details
 

St Antonin du Var

Gite sleeping a couple and a single, with a shared pool, beautiful views and charming spot

View details
 

Cotignac

Charming old world traditional Provencal 2 bedroom country cottage

View details
 

Gennem 20 år har Chez Domaine håndplukket privatejede ejendomme i udvalgte områder i Sydfrankrig. Størsteparten af vore provencalske ejendomme er beliggende i, eller tæt ved, den charmerende middelalderby Cotignac. "Byen-med-karakter" er dens slogan.

Oplev den sydfranske ubekymrede og afslappede livsstil, når du lejer en lejlighed eller et hus i hjertet af Provence. At leje en af Chez Domaines smagfulde boliger er det helt ideelle alternativ frem for at bo på hotel eller Bed&Breakfast. En central base med plads, komfort og ægte sydfransk atmosfære tæt ved et væld af nærtliggende udflugtsmuligheder.

Hvis tanken om nogle afslappende dage med cafe, restaurantbesøg, landsbymarkeder og vingårde appellerer til dig, så er tiden inde til at lægge bogen "A year in Provence" fra sig og komme i gang med forberedelserne og i god tid booke med din sydfranske specialist Chez Domaine. Vi kan garantere, at det bliver en helt unik og mindeværdig oplevelse og starten på mange tilbagevende besøg til Provence. Et meget stort antal af vore gæster vender tilbage år efter år.

Fordele ved at leje igennem Chez Domaine:

Du kan vælge den ideelle størrelse feriebolig til deling sammen med familie eller venner.

Vore ejendomme og lejligheder er omhyggeligt udvalgte og vil appellere til selv den mest kritiske rejsende, som søger den perfekte bolig hvor De i ro og mag kan nyde ferien i rummelige og komfortable omgivelser og planlægge Deres udflugter til de mange nærtliggende attraktioner i Provence.

Når De lejer en bolig gennem Chez Domaine vil De nyde komforten ved at bo i et skønt hus eller en charmerende lejlighed i smukke omgivelser frem for et trangt hotel eller bed & breakfast.

Få muligheden for selv at kokkerere Deres måltider med omegnens franske produkter efter en spændende indkøbstur på det lokale landsbymarked.

Opleve charmen og atmosfæren i Deres eget tempo ved at bo iblandt franskmændene og møde dem på den lokale café, restaurant, i butikkerne eller på stræder og torv i den lune sommeraften.

Udvide Deres gastronomiske viden om fransk madlavning og franske vine ved at besøge de nærtliggende vinkældre, co-ops og andre Chateaux som tilbyder "degustation" arrangementer.

Få mere for pengene ved selv at arrangere og reservere, hvad De har behov for af faciliteter og udstyr så vi kan opfylde Deres ønsker og forventninger i en af vore franske boliger. De økonomiske fordele ved at sammenligne person/dag omkostninger er slående.

Chez Domaine disponerer over boliger i alle budgetstørrelser fra "one bedroom", store lejligheder, til mondæne villaer, for store som små til familier eller en gruppe af venner.

Chez Domaine kan tilbyde et stort udvalg af gæsteservice ydelser inklusive shopping, transport til/fra lufthavne og togstationer m.v.

Gæsteserviceydelser når du booker:

Følgende gæsteservices tilbydes når De booker igennem Chez Domaine:

Kontakt os

Please don’t hesitate getting in contact if you have a question?

+33(0)494046351
info@chezdomaine.com

 

Looking to hire a car? Check out our tourist info page.

Area information, photos and travel tips.